– Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren –

Vind je het lastig om zelf pakkende teksten te schrijven? De juiste tone of voice te vinden? Te bedenken hoe jouw doelgroep hierop reageert? Dan kan ik je die tijdrovende klus uit handen nemen, zodat jij weer door de bomen het bos gaat zien. Hoe? Ik verdiep me in jouw wereld en je doelgroep. Met die informatie ga ik aan de slag. Jouw unique sellingpoint komt tot uitdrukking in een glasheldere boodschap. Verrassend, overtuigend en effectief!

Brochures

Offlinecommunicatie blijkt nog altijd een belangrijk communicatiemiddel. In een brochure laat je zien wie je bent. Wat jouw bedrijf zo uniek maakt. Wat je jouw doelgroep te bieden hebt. Helder verwoord. Pakkend geschreven. Passend bij jouw bedrijf. Uitnodigend voor je doelgroep.

Magazines

Wil je echt een keer uitpakken om zo je bedrijf flink onder de aandacht te brengen, dan is een magazine een uitstekend middel waar je lang profijt van hebt. De attentiewaarde is namelijk erg hoog. Mijn ervaring is dat men de magazines van A tot Z leest en dat er nog lang over nagesproken wordt.

Leaflets en flyers

Kort, krachtig en verleidend met een pakkende slogan; zo moet de tekst op een leaflet eruitzien. En zorg voor een goede tekst/beeldverhouding om je boodschap nog aantrekkelijker over te brengen. Het oog wil tenslotte ook wat.

Advertorials

Eigenlijk is een advertorial niets dan meer een advertentie vermomd als een redactioneel stuk. Kenmerkend aan een advertorial is het neutrale taalgebruik, veel tekst en weinig afbeeldingen. Vaak ontgaat het de lezer dat het om een betaalde aankondiging gaat. Het zal je niet verbazen dat het effect van advertorials vele malen groter is dan die van advertenties.

Websites

De eerste 6 seconden zijn cruciaal bij een bezoek aan je website. Laat je te weinig beeldmateriaal zien? Zijn de teksten ellenlang? Dan haakt je potentiƫle klant af. Je krijgt slechts een keer de kans om een goede indruk te maken. Verleiden en aanzetten tot actie. Daar gaat het om.

 
Teksten met flair! @ Kastelein Copywrite