Archives

Maxima Magazine

De allereerste plannen waren er al in 1998, maar pas in de zomer van 2015 werd de Maxima Locatie – een seniorencomplex te Waarder –  feestelijk geopend. Woningbouwvereniging Reeuwijk en Welzijnsstichting Kerverland wilden deze intensieve periode afsluiten met de uitgave een bewaarmagazine, waarin diverse betrokkenen van de Maxima Locatie aan het woord kwamen.

ROV On the Move

Dit mini-magazine staat boordevol informatie over de nieuwe koers die de Reeuwijkse Ondernemers Vereniging vaart. U ziet een kleine impressie van deze uitgave.

Custwijc Driebruggen

Stichting Custwijc, hét ontmoetingspunt van Driebruggen, laat in deze folder haar multifunctionaliteit zien.

Flyer voor gratis kostenanalyse

Planje Accountants & Adviseurs onderscheidt zich van andere financiële dienstverleners.
Dat doen ze o.a. door kosteloos uw bedrijf onder de loep te nemen.

Magazine Gelderblom Hillegersberg

Gelderblom Slagerij & Partyservice opende in mei 2014 een pilot store aan de Van Beethovensingel te Rotterdam.
Alle leveranciers van de slagersketen en inwoners van Hillegersberg ontvingen dit openingsmagazine.
Een kleine impressie…

Bouwproject De Beuk – Nieuwveen

Kopers van bouwproject De Beuk bepalen zelf hoe hun woning eruit komt te zien.
De makelaar van dit project laat de klant zelf vertellen waarom De Beuk zo goed bij hen past.

I.D.E.A.

I.D.E.A.I.D.E.A. Nederland adviseert zowel de particuliere als de zakelijke markt op welke wijze men energie kan besparen. Door op een slimme manier gas en elektra te gebruiken, helpt u ook het milieu een handje.

Heeren van Angstel

14.1016 HEEREN VAN ANGSTEL verkoopbrochure liggend LR_Pagina_04Dit veelbelovende project wordt gebouwd in het pittoreske Abcoude, langs de rivier de Angstel. Het ontwerp refereert aan de historische omgeving, maar is evenzeer eigentijds en van alle gemakken voorzien.  In de verkoopbrochure wordt uitgebreid ingegaan op de bijzondere architectuur van het pand en komt een van de medeontwikkelaars aan het woord.

Vergeer Reeuwijk

Een frisse website waarop nieuwe en gerealiseerde projecten worden uitgelicht. Vergeer Reeuwijk legt uit wat MVO voor hen betekent en vertelt over het opleidingstraject die zij jongeren bieden.

‘Miereakker’ Reeuwijk

Genieten in de hoogste tuin van Reeuwijk. Het comfortabele appartementencomplex Miereakker biedt haar bewoners veel meer dan alleen een ruime woning. In de verkoopbrochure staat een uitgebreide beschrijving van de bijzondere daktuin en komen een winkeliers van Winkelcentrum Miereakker aan het woord.

Teksten met flair! @ Kastelein Copywrite